Conceptul de branding si identitate vizuala (Branding and visual Identity) reprezinta un cumul de elemente grafice pe care le oferim ca si servicii profesionale de design clientilor nostri.

Identitatea vizuala este un sistem de reguli si recomandari de aplicare și dezvoltare a elementelor vizuale fundamentale ale marcii: semnatura vizuala (logograma + logotip + slogan), culori, fonturi, atitudine vizuala si ton. Scopul acestui sistem este de a asigura coerența, stabilitatea si dezvoltarea armonioasa in timp a imaginii marcii.

Enumeram mai jos o parte din carecteristicile unui brand: 

adauga valoare produselor 

este o marca inregistrata 

este o companie faimoasa 

consta intr-o sigla si un slogan 


Acestea sunt de fapt caracteristici ale identitatii, care este o componenta importanta a unui brand, dar nu putem spune ca un brand inseamna doar identitate. Un brand presupune o identitate, dar aceasta devine brand doar expusa, comunicata si recunoscuta.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies