Una dintre reclamele difuzate pe posturile de televiziune, suna ceva in genul "Evoluam impreuna!". Da, suna foarte bine si suna foarte actual pentru descrierea activitatii echipei agentiei noastre WEB22 in timp. Am evoluat incepand cu anii 2007 - 2008 impreuna cu voi, cu cei care ne-au felicitat atunci cand lucrurile au iesit perfect, cu cei care au spus ca "aici mai trebuie ajustat" sau ca n"nuanta aceea e parca prea pronuntata", dar toate schimburile d epareri sunt productive atunci cand iubesti ceea ce faci,  si mereu impreuna am reusit sa lansam pe piata proiecte web care au rezistat in timp facand dovada unei stabilitati avansate si a unui nivel crescut de securitate.

An de an invatam, an de an perfectionam tehnologiile de dezvoltare ale aplicatiilor web si an de an obtinem noi zambete prin proiecte web design de succes.
Nu am putea face nimic fara voi, nu am avea satisfactia unui proiect la care s-a muncit necontenit saptamani in sir, nu am avea pentru ce sa atingem noi culmi in aptitudinile noastre de programare, grafica, programare structurala Html, CSS si JS... cu alte cuvinte fara voi aceasta sectiune de "Evolutia Web22 in timp" nu ar fi fost posibila.

Va multumim!


Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies