Pentru cei dintre voi care doriti configurarea unui serviciu de gazduire cu specificatii custom cum ar fi librarii de functii in plus, software extra fata de cel existent in CPanel, spatiu sau resurse RAM sau CPU diferite de cele existente in pachetele pre-definite, colegii nostri din departamentul clienti va stau la dispozitie pentru preluarea nevoilor dumneavoastra si transmiterea acestora catre departamentul tehnic.

Dupa evaluarea tehnica a nevoilor tale, iti vom comunica tariful lunar si alte conditii pe care trebuie sa le cunosti iar daca pretul pachetului de gazduire web si conditiile mentionate sunt pe placul tau, configurarea pachetului tau personalizat de gazduire web va fi efectuata in maxim 4 ore din momentul confirmarii tale scrise.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies