Exact cum suna si titlul acestei sectiuni, oferim suport dedicat telefonic, prin email sau skype fiecarui client de pe serverele noastre. Accesul la serviciul de suport este instant (telefonic) sau intr-un interval de maximum 1h de din momentul solicitarii suportului prin email sau skype.

Oferim de asemenea si suport interventional (asistenta la distanta) pentru configurarea anumitor softuri pe calculatoarele tale, softuri care tin de serviciile de gazduire web oferite.

In pachetul de asistenta si suport dedicat ne asumam si raspunderea de a te anunta in cazul lipsei spatiului sau apropierii de limita de spatiu impusa, limita de trafic sau alte limite ce pot influenta buna functionare a site-ului tau web, a sistemului de e-mail intern sau alte functii server based.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies