Home / Noutati si evenimente / Agentia WEB22 la Arad MTB Trophy

Maratonul de Siria a fost unul dintre cele mai lungi ale acestui sezon. Am avut de parcurs o distanta de 46 KM cu o diferenta de nivel de aproximativ 1300 metri prin minunatele zone ale Siriei din Judetul Arad.

Am finalizat eventul cu bine, fara incidente si pe un multumitor loc 26 in categorie si 80 la general din aproximativ 150 participanti.

Multumim organizatorilor pentru organizarea ireprosabila (cu unele mici lacune in marcarea traseului in vreo 3 locuri), mult pozitivism si oameni super calzi si deschisi in a ajuta.

Ne vedem la anul dupa o lunga perioada de coding si o iarna lunga ... :)

Publicat in Noutati si evenimente in data de 02 Sep 2018

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies