Home / Noutati din domeniul web design-ului / Oferta creare site companii

Avem placerea de a va anunta ca incepand cu data de 1 Octombrie oferim un nou pachet de creare pagini web de prezentare personalizate care in mare va contine tot ce o companie mica / mijlocie sau mare are nevoie pentru a se "prezenta" online:

 • pachet gazduire BASIC pe o perioada de 6 luni;
 • design personalizat realizat de la 0 bazat pe domeniul de activitate, culorile din identitatea clientului daca exista (Logo) si machete in format 1:1;
 • numar pagini nelimitat;
 • posibilitatea de creare meniuri multiple;
 • 1 limba extra pe langa limba romana default (spre exemplu Engleza, Germana, Italiana);
 • panou de administrare pentru intreg continutul cu posibilitatea de adaugare utilizatori pe nivele de acces;
 • zona de noutati si evenimente;
 • optimizare on-site SEO (pentru motoarele de cautare cum sunt Google, Bing etc.);
 • introducere si aranjare text pentru un numar de maxim 15 pagini;
 • securizarea comunicarii aplicatiei cu utilizatorii prin protocol SSL (https);
 • alinierea la normele GDPR in vigoare din luna Mai 2018 cu privire la protectia datelor cu caracter personal;
 • pagina de contact cu harta a locatiei dinamica Google Maps, formular de contact (daca se doreste) si detalii de contact editabile din panoul de administrare;

COSTUL PACHETULUI BUSINESS STARTUP: de la 600 Euro

In cazul in care nu exista identitate creata de tip logo, se va realiza un pachet Combo (Promotie de pachet) la un pret redus cu aproximativ 30% pentru achizitia unui serviciu de Creare site + Creare Logo / Identitate.

IMPORTANT! Toate aplicatiile web si in general toate serviciile oferite de agentia noastra sunt create de la 0, pe platforme de ultima generatie si conforme strict cu nevoile clientilor nostri pentru a conferi un maxim de confort in utilizare. NU utilizam platforme gratuite CMS (Content Management System gen WordPress, Joomla etc. decat la solicitarea expre a clientilor), acest lucru conferind un produs finit premium cu un nivel de securitate sporit, timpi de incarcare minimi posibil si o experienta UI & UX optima pentru vizitatori.

PENTRU MAI MULTE DETALII VA ASTEPTAM LA SEDIUL NOSTRU DIN DUMBRAVITA (Str. Conac, Nr.60, Et.4) sau va invitam sa ne CONTACTATI ONLINE SAU TELEFONIC.

Publicat in Noutati din domeniul web design-ului in data de 21 Sep 2018

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies