Home / Noutati si evenimente / WEB22 a participat la Mamut Bike Race 2018 Alba Iulia

Weekend-ul trecut am avut placerea de a participa la maratonul ciclist Mamut Bike Race ce a avut loc in Alba Iulia. A fost un eveniment minunat, am prins o vreme grozava si am avut ocazia sa intalnim oameni faini din toate domeniile inclusiv web designeri, developeri si alte branse de dezvoltare aplicatii web & more.

Am avut parte si de unele defectiuni dar cu unele mici interventii am trecut cu bine linia de sosire dupa 35 km parcursi prin zone minunate si parcul dendrologic Alba Iulia.

Agentia WEB22 incearca sa sustina un mod de viata sanatos, prin miscare si pauze bine meritate dupa eforturi sustinute in satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Multumim pentru sustinere.

Publicat in Noutati si evenimente in data de 08 Sep 2018

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies