In prezent majoritatea detinatorilor de business sunt in incapacitatea de a administra constant, sustinut si calitativ continutul site-urilor web care ii reprezinta, le reprezinta afacerile 24/7 online. Acest lucru se datoreaza timpului necrutator cu noi toti, vitezei cu care se desfasoare si se schimba totul in jurul nostru si nu in ultimul rand lipsei anumitor cunostinte imposibil de acumulat in contextul lipsei acute de timp.


Pentru a contracara riscul unui continut invechit, a unei pagini de Facebook fara interes din partea celor care au efectuat un click pe butonul Like sau Follow iti oferim personal calificat in creatie de texte - servicii de copywrite, introducere de continut in site-uri web, administrare magazine online (creare categorii, introducere de produse si optimizarea continutului pentru acestea), managementul articolelor din blog (creatie si optimizare), managementul paginilor de Facebook si cresterea numarului de persoane interesate.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies