Proiectul web de complexitate ridicata reprezentat de web design-ul si crearea unui magazin online este tot ceea ce un client care doreste sa scape de chiria lunara a unui spatiu fizic costisitor si migrarea vanzarilor online , isi poate dori.


Crearea unui magazin online ofera din start un avantaj major intreprinzatorilor ce doresc sa isi vanda produsele unui numar cat mai mare de clienti potentiali. Magazinul online te transforma instant din vanzator local sau regional intr-un vanzator national sau international!


Detalii unui magazin online sunt multe, vaste si atat de diversificate incat nu pot fi inglobate intr-o singura pagina, acestea fiind vizibile doar in momentul in care experimentati utilizarea unuia atat ca si vizitator cat si ca vanzator.


In cele ce urmeaza vom incerca sa schitam functionalitatile generale oferite de crearea unui magazin online de catre agentia WEB22 din Timisoara:

design personalizat, responsive pe toate device-urile mobile

management produse, categorii, filtre, tag-uri produse, branduri, producatori etc.

cautare simpla si avansata in site

cos de cumpareaturi si cont al utilizatorului cu vaste posibilitati de interactiune (vizualizare comenzi, status comenzi, date cont, profile, adrese multiple de facturare si livrare, produse favorite, retururi si statusul acestora etc.)

management stocuri avansat

generare automata de AWB-uri pentru transportatorii ce permit aceasta integrare

generare automata de facturi

stocarea informatiilor privind cosuri de cumparaturi abandonate (pentru utilizatorii inregistrati deja), optiune ce permite fidelizarea clientilor prin ofertarea in caz de finalizare a comenzii abandonate

management pagini statice si bannere

management detalii de contact, adrese magazine fizice daca este cazul si formulare de contact rapid

management preturi si discounturi

posibilitatea de creare grupuri de acces cu permisiuni in functie de grup entru anumite categorii (ascundere, afisare sau nu a pretului produselor din acea categorie etc.)

posibilitatea de setare a magazinului ca si catalog produse fara posibilitatea de cumparare printr-un singur click

multe alte functionalitati complexe ale unui magazin online de top

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies