Crearea paginilor web porneste de la crearea de pagini simple, chiar statice, pentru prezentarea stricta spre exemplu a unui singur produs (campanii de publicitate axate pe produs) – crearea unor pagini de complexitate mai ridicata, cu panouri de administrare CMS pentru intreg continutul si stocarea informatiilor in baze de date de tip MySql spre exemplu – si pot ajunge la crearea unor pagini web de complexitate ridicata atat ca si functionalitate cat si ca implementare din punct de vedere timp (perioade lungi) si costuri financiare cum ar fi magazinele online, aplicatiile de turism, gestiuni hoteliere, site-uri de anunturi etc.


Orice pagina web creata trebuie in primul rand sa serveasca optim scopului pentru care a fost creata. Nu vom propune niciodata solutii de web design complexe doar pentru anumite beneficii financiare clientilor care au nevoie de site-uri web simple si concise, la fel cum nu vom propune solutii simple atat ca si complexitate cat si ca si costuri unor clienti care doresc o vasta prezenta online din multe puncte de vedere.


Intr-un cuvant, crearea fiecarei pagini web este unica si 100% orientata spre clientul final si vizitatorii care ii vor accesa cu sete de cunaostere domeniul sau web.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies