Daca solutia ce ti se potriveste este crearea unui site de prezentare iti enumeram in cele ce urmeaza facilitatile ce sunt incluse intr-un website de prezentare creat de echipa noastra. Bineinteles orice optiune suplimentara se poate implementa la cererea ta si nimic nu este batut in cuie, toate solutiile de web design indiferent de tip fiind adaptate nevoilor si cerintelor expre pe care clientii nostri le au.

Un site de prezentare ofera:

design unic dupa cerintele clientului, responsive pe toate device-urile mobile

banner top of page animat cu scop de promovare sectiuni importante

formular de contact, formular de cerere oferta sau alt tip de formulare

animatii ale sectiunilor de navigare (meniuri, link-uri footer sau top etc.)

pagini editabile din panoul de administrare (Despre noi, Clienti, Lucrari etc)

sectiune de noutati/evenimente la cerere

galerii imagini sau video atasate paginilor

monitorizarea traficului prin implementarea de Google Analytics la cerere (Gratuit)

pregatirea SEO (Search Engine Optimisation) on site (cod optimizat, posibilitate setare meta title, meta description pentru fiecare pagina in parte, setare tag-uri alt pentru imagini, title-uri automate pentru categorii – meniuri – link-uri automatizate)


IMPORTANT! Serviciul de creare site prezentare cat si alte tipuri de site-uri web oferite de agentia WEB22 din Timisoara sunt creatii 100% hand-made, unice si dezvoltate integral de designerii si programatorii echipei noastre.

Avantajul unei solutii realizate integral de echipa noastra (in comparatie cu CMS-urile gratuite de tip WordPress, Joomla etc. Existente pe piata), este reprezentat de o infinita gama de modificari atat pe partea de design web cat si pe partea de functionalitate a site-ului dumneavoastra de prezentare.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies