Ai obtinut fonduri nerambursabile prin programul StartUp Nation sau alta forma de finantare europeana? Doresti sa iti creezi website-ul inclus in proiectul tau si nu gasesti compania care sa accepte termenii impusi de institutiile europene sau regionale pentru dezvoltarea de site-uri web prin finantari europene sau StartUp Nation? Nimic mai simplu. Te ajutam cu solutii profesionale de web design conforme cu cerintele dosarului tau de finantare, in timp record si costuri mai mult decat corecte.

E bine sa sti ca exista o multitudine de proiecte web si IT care pot fi achitate prin finantare europeana sau fonduri oferite de statul roman prin programul StartUp Nation:

site-uri de prezentare ale companiei tale

magazin online

pagini prezentare produs

sisteme de gestiune stocuri online

sisteme de management flote auto, taxi sau alte solutii de transport

sisteme personalizate pentru nevoile afacerii tale


Toate acestea si multe altele vor primi finantare prin fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene sau Romania StartUp Nation 2017.

Noi ne obligam sa iti oferim solutiile profesionale de care ai nevoie, cream site-ul web, suportam costurile pana la finalizarea si lansarea proiectului web online, iti oferim suport tehnic pre si post creare site web, totul pentru ca business-ul tau finantat din fonduri pentru sprijin in dezvoltare sa atinga standardele impuse de proiect.


Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies