Dupa cum foarte bine este descris in titlul acestui articol, design-ul unui site web este un proces prin care echipa noastra de profesionisti in design impreuna cu profesionistii in domeniul elementelor ce tin de utilizarea optima a unui site web, realizeaza de la 0 machetele viitorului tau site.

Se pun pe hartie elementele identitatii vizuale ale companiei clientului nostru, se decide structura site-ului web in functie de tipul proiectului cum ar fi: 

design site web de prezentare 

design magazin online/e-commerce 

design pagina prezentare produs 

design site web business, popular, adresat tinerilor, unei anumite zone de clienti etc. 


Dupa stabilirea acestor elemente de decizionare se creaza de catre departamentul grafic design-ul paginii web astfel incat rezultatul sa fie exceptional, uimitor si imposibil de refuzat de catre clientii nostri. Pentru ca in domeniul publicitatii – web design-ului si al agentiilor de publicitate "exceptional" inseamna mereu o rata maxima de succes!

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies