Metodele de promovare sunt multiple:

promovare site web prin optimizarea SEO (Search Engine Optimisation)

promovare site web prin campanii platite Facebook, Google AdWords etc.

promovare site web prin retele sociale cum ar fi Twitter, Facebook Pages si activitate constanta si sustinuta pe aceste retele sociale

promovare prin publicarea constanta de articole pe un blog de specialitate dedicat business-ului sau activity field-ului in care site-ul isi desfasoara activitatea

promovare prin campanii de newsletter care ajuta la crestereanumarului de vizitatori directi


Indiferent de motoda aleasa pentru promovare, primul pas spre rezultate optime este reprezentat de un site web - proiect de web design optim, atractiv si orientat catre vizitatori. In momentul in care in urma unei bune promovari, vizitatorii vor ajunge pe o pagina web lipsita de culoare, neatractiva sau cu un continut neinteresant pentru ei, munca de promovare si eforturile atat ca si timp cat si financiare depuse, sunt zadarnice.

Te ajutam sa urmezi pas cu pas calea spre succes. Daca ne lasi, vom prinde aripi impreuna, da, pentru ca WEB22 iti da aripi putin mai performante decat atat de cunoscutul RedBull.

Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:


ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
View international (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies