In calitate de proprietar de afacere, sunteti mereu in cautare de noi oportunitati pentru a genera mai multi clienti. Fie ca este vorba de participarea la evenimente de networking sau de a initia o conversatie in cafeneaua locala, a avea la indemana toate datele de contact este o parte esentiala pentru ca aceste interactiuni sa se transforme in ceva semnificativ. Cartile de vizita sunt o solutie testata pentru crearea de conexiuni in business si, cu ajutorul agentiei WEB22 si a colaboratorilor nostri din Timisoara, veti avea siguranta ca pe cartea dvs. de vizita vor fi afisate in mod clar toate informatiile dvs. de contact, ceea ce va determina un contact viitor/potential client.

La WEB22, prin intermediul partenerilor nostri premium, oferim un serviciu fiabil de tiparire a cartilor de vizita care va permite sa obtineti cantitatile de care aveti nevoie pentru a tine pasul cu cererea dumneavoastra de networking si comunicare. Tarifele noastre sunt extrem de competitive si ne straduim sa ne asiguram ca fiecare imprimare este verificata din punct de vedere calitativ, evitand astfel intarzierile inutile. In cazul in care calitatea tiparirii cartilor de vizita nu este satisfacatoare, asiguram re-tiparirea acestora fara costuri suplimentare.

Optiuni de imprimare fata-verso disponibile
Avand in vedere cererea tot mai mare din partea companiilor de a construi un angajament pe toate canalele, s-au dus zilele in care o carte de vizita include pur si simplu numarul de telefon si adresa de e-mail. Pentru a ajuta companiilesa tina pasul cu vremurile, putem oferi tiparirea pe doua fete, care va permit sa aveti o sectiune a cardului axata exclusiv pe canalele dvs. de socializare si pe detaliile site-ului web. Acest lucru ajuta la asigurarea faptului ca oricine primeste cartea de vizita isi poate aloca timpul necesar pentru a va cerceta afacerea si pentru a se implica pe toate canalele dvs., acest lucru permite clientilor sa intre in contact cu business-ul dumneavoastra prin metoda cea mai confortabila pentru ei.

Gama larga de optiuni pentru cartile de vizita
Oferim o gama extinsa de stiluri si finisaje pentru a ne asigura ca noile dvs. carti de vizita corespund exact cerintelor. Gama noastra de finisaje include finisaje lucioase, matasoidale si neacoperite. De asemenea, avem posibilitatea de a avea lucrari de arta tiparite pe hartie de cea mai inalta calitate, care transmit mesajul premium ori de cate ori inmanati una dintre aceste carti de vizita unui nou client. Micile detalii adaugate sunt cele care fac diferenta, permitand cartilor dvs. de vizita sa iasa in evidenta fata de sutele de carti pe care potentialul dvs. client le-a primit de-a lungul anilor. De asemenea colaboratorii nostri ofera posibilitatea de tiparire a cartilor de vizita pe suport metalic, etichetele metalice cu impact extraordinar atat vizual cat si tactil.

Optiune de laminare pentru carti de vizita, rezistenta in timp
Oferim un finisaj laminat pentru toti cei care doresc sa creeze carti de vizita concepute pentru a rezista in timp. Acest strat de plastic adaugat va ajuta la crearea unei carti de vizita extrem de durabile, care va continua sa isi indeplineasca scopul indiferent de provocarile fizice prin care va trece cartea de vizita. Aceste carti de vizita laminate sunt rezistente la intemperii si sunt concepute pentru a face fata "provocarilor" din viata de zi cu zi. Acest lucru inseamna ca atunci cand acest potential client va fi in sfarsit pregatit sa ia legatura cu compania dvs. , cartea de vizita va fi acolo, rezistenta, gata sa furnizeze toate informatiile relevante.

Serviciile noastre complete de design
Intelegem ca nu toata lumea va avea o echipa de design in cadrul companiei, gata sa creeze noul design pentru cartile de vizita, si aici intervine echipa noastra de graficieni ai agentiei WEB22 Timisoara. Cu peste 14 de ani de experienta in industria de design si colaboratori cu o vasta experienta in imprimare, avem abilitatile si expertiza necesare pentru a va ajuta sa creati cartea de vizita perfecta. Am lucrat cu o gama larga de clienti din diferite industrii si, odata cu aceasta, avem experienta necesara pentru a crea carti de vizita care sa atraga clientul final.