Dupa cum cred ca va asteptati, avand in vedere ca fiecare client este unic, la fel ca proiectul web de care are nevoie, la fel sunt si preturile.


Nu exista un pret standard al unui site web sau magazin online, cum nu exista doua site-uri cu module implementate identic. Va stam la dispozitie gratuit cu servicii de consultanta in nevoile dumneavoastra pentru prezenta online, servind o cafea la sediul nostru sau in orice locatie va face placere.


Pretul crearii unui site web il vom stabili in urma studierii nevoilor tale, in urma unei discutii concrete in care ne vei expune dorintele si doleantele tale pe care le vom nota cu atentie in fisa proiectului tau web. Da, vom realiza o fisa care probabil va parea dezordonata dar cu siguranta va oferi suportul de baza al unui proiect web design de succes impreuna cu echipa WEB22.


Spre exemplu cateva din intrebarile de baza pentru stabilirea unui pret final al site-ului web de care ai nevoie ar fi:

  doresti ca site-ul tau sa fie multilingual? Daca da, cate limbi in afara de cea default (1 singura limba indiferent care este aceasta) doresti sa fie implementate?

 ce doresti mai exact sa gaseasca vizitatorii tai pe site?

  doresti sa prezinti si produse in site? Daca da, care este numarul acestora (oferim introducere gratuita a unui numar d epana la 30 produse in 2 limbi)

  detii un pachet de gazduire web?

  domeniul pe care doresti sa fie accesat web site-ul este achizitionat?

  doresti si crearea unui logo sau pachet de identitate vizuala?


Raspunsurile date de tine la aceste intrebari exemplificative vor contura nevoile tale de baza si ne vor duce din ce in ce mai aproape de un pret creare site web sau magazin online final.


Doresti sa soliciti o intalnire sau un pret aproximativ? Completeaza formularul de mai jos si un reprezentant al agentiei noastre web te va contacta cat de urgent posibil.